Ervaar Rouw- en Verliesbegeleiding

Ontdek steun in een vertrouwde omgeving om de moeilijkheden van rouw- en verlies te doorleven. Of je nu kiest voor individuele begeleiding of deelneemt aan groepssessies, ik sta klaar om je te begeleiden tijdens deze emotionele fase in je leven.

Individuele mogelijkheden

Ervaar individuele begeleiding bij rouw en verlies. Tijdens de begeleiding is creatief schrijven een optie, maar geen vereiste. Ik bied ruimte voor jouw persoonlijke behoeften en tempo.

Een eerste stap om inzicht te krijgen in jouw individuele behoeften en de koers van jouw rouw- en verliesbegeleiding te bepalen.

Verken een enkele bijeenkomst om te ontdekken hoe individuele begeleiding jou kan ondersteunen en inspireren in het proces van rouw en verlies.

Een reeks bijeenkomsten die dieper ingaan op jouw rouwproces en je helpen bij het vinden van manieren om met verlies om te gaan.

Een uitgebreider traject voor een diepgaande verkenning en groei in jouw rouw- en verliesverwerking, waarbij we samen werken aan het vinden van veerkracht.

Flexibiliteit om extra bijeenkomsten toe te voegen, zodat de begeleiding afgestemd blijft op jouw specifieke behoeften.

Groeps mogelijkheden

Ontdek steun in een groep. Samen onderzoeken we jouw emoties, herinneringen en de invloed van jouw verlies op je leven. De focus ligt op het (her)ontdekken van kracht en balans, op jouw eigen tempo en op een manier die bij jou past.

In de training 'Schrijven bij Rouw en Verlies'  bied ik een ondersteunende ruimte om rouw en verlies te verkennen en te verwerken door middel van schrijven en creatieve expressie.

Laten we beginnen

Of je nu geïnteresseerd bent in de kracht van creatief schrijven, rouw- en verliesbegeleiding, of een combinatie van beiden, ik nodig je uit om de weg van expressie te starten op jouw eigen unieke manier.