Ontdek Creatief Schrijven

Creatief schrijven is meer dan alleen het vormen van zinnen; het is een reis van zelfontdekking, expressie en verbeelding. Het is een prachtige manier om jouw verhaal te verkennen en uit te drukken door de kracht van woorden. Cliënten ervaren het schrijven naast ontspannend ook als inzichtgevend, verhelderend en bevrijdend.

Individuele mogelijkheden

Ontdek de verscheidenheid aan mogelijkheden voor een persoonlijke schrijfervaring

Een eerste stap om jouw behoeften te begrijpen en de richting van jouw schrijfreis te bepalen.

Na de kennismaking bekijken we samen hoeveel sessies er nodig zijn.

Verken een enkele sessie om te ervaren hoe creatief schrijven jou kan inspireren.

Een reeks bijeenkomsten om dieper in te gaan op jouw schrijfproces en creatieve ontwikkeling.

Een uitgebreider traject voor een diepgaande verkenning en groei in jouw schrijven.

Flexibiliteit om extra sessies toe te voegen.

Groeps mogelijkheden

Dompel je onder in een gedeelde schrijversgemeenschap waar inspiratie en interactie samenkomen om jouw creatieve reis te ondersteunen.

Ontdek creativiteit in een compacte sessie van 2.5 uur, gericht op een specifiek thema dat inspiratie biedt voor zelfexpressie.

Ervaar een zomerse reis van creativiteit met vier inspirerende schrijfsessies, waar elk moment een nieuw hoofdstuk van jouw verhaal onthult.

Vind steun en uitdrukking in een reeks van vijf sessies, speciaal ontwikkeld om te begeleiden bij rouw- en verlieservaringen.

Een langere groepservaring voor continue ondersteuning en verdieping van jouw creatieve reis.

Verken de kunst van haiku-schrijven te midden van de natuurlijke pracht van de Hortus, een unieke gelegenheid om korte, krachtige momenten vast te leggen.

Laten we beginnen

Of je nu geïnteresseerd bent in de kracht van creatief schrijven, rouw- en verliesbegeleiding, of een combinatie van beiden, ik nodig je uit om de reis van expressie en heling te starten op jouw eigen unieke manier.