Welkom bij Mijn aanbod

Ontdek de kracht van zelfexpressie en persoonlijke groei door het diverse aanbod op het gebied van creatief schrijven en rouw- en verliesbegeleiding.

Op Verhaal is een krachtige manier om in een veilige en ondersteunende omgeving met je pen op papier aan de hand van concrete schrijfoefeningen Op adem (Verhaal) te komen. Schrijven bij verlies, rouw, afscheid, de dood, herinneringen en alle emoties die hiermee gepaard gaan.

Je bent op deze website beland, misschien toevallig of doelbewust. Toevallig omdat het onverwachts op je pad kwam. Doelbewust, omdat je meer wilt weten over dit onderwerp, of een begeleider zoekt die zich bezighoudt met het begeleiden van jouw persoonlijke verhaal, creatief schrijven en het verkennen van rouw- en verlies.

Over mijn aabod

Mijn aanbod is ontworpen om jou te begeleiden tijdens jouw unieke reis naar zelfontdekking, het verkennen van jouw verhaal en het omarmen van groei, in het bijzonder tijdens uitdagende periodes van rouw- en verlies.

Creatief schrijven

Ontdek de kracht van creatief schrijven. Het is een prachtige manier om jouw verhaal te verkennen, gedachten te ordenen en expressie te vinden, ongeacht de situatie waarin je je bevindt. Cli├źnten ervaren het schrijven niet alleen als ontspannend, maar ook als inzichtgevend, verhelderend en bevrijdend.

Rouw- en Verliesbegeleiding

Ervaar begeleiding op maat. Samen verkennen we jouw gevoelens, herinneringen en de impact van verlies. Deze begeleiding richt zich op het vinden van kracht, hoop en een weg naar heling. Dit gebeurt op jouw eigen tempo en op een manier die voor jou het meest passend is.

Laten we beginnen

Of je nu geïnteresseerd bent in de kracht van creatief schrijven, rouw- en verliesbegeleiding, of een combinatie van beiden, ik nodig je uit om de reis van expressie en heling te starten op jouw eigen unieke manier.